BELÉPÉS | ELFELEJTETT JELSZÓ | ÚJ WEB-MAIL (Externet)
Hírek
Az ultraweb ingyenes tárhely szolgáltatásainak kivezetése
Az ultraweb ingyenes szolgáltatásainak biztosítását 2021. június 30. napjától csak elôfizetéses formában tudjuk biztosítani. Az ingyenesség által szabott kényszerű korlátok miatt és a szolgáltatások folyamatosságának biztosítása érdekében csak és kizárólag díjfizetés ellenében tudjuk biztosítani a jövôben az ultraweb.hu kínált lehetôségeket. A szolgáltatási lehetôségekrôl információt adminisztrációs oldalon belépve az "Elôfizetés" szekcióban találhat.
Köszönjük megértésüket.

Ingyenese email cimek változása
Az ultraweb ingyenes tárhelyeihez biztositott ingyenes emailcimek esetén, amennyiben nem éri el fiókját, irjon levelet az info@ultraweb.hu cimünkre. Az emailcimek modernebb szerverre költöztetése van folyamatban.
Köszönjük türelmüket és kitartásukat.

Üzemeltetô változás
Az Ultraweb üzemeltetését 2020.03.01-tôl a Comnica Kft. veszi át. Sajnálattal értesítjük, a korábbi ôzemeltetô döntése alapján új regisztrációra már nem lesz lehetôség.

Adatvédelmi nyilatkozat változás
Az Ultraweb Adatvédelmi nyilatkozata 2018. május 16-tól megváltozott, melyet az előbbi linken tudsz elolvasni.

Regisztrációs szabályzat változás
Az Ultraweb szabályzata 2018. június 4-től megváltozott, melyet az előbbi linken tudsz elolvasni.
Szolgáltatások az ultraweben

 • Tárhely:

  Minden felhasználónk igénybe vehet 200 megabájtnyi tárhelyet.
  A tárhelyed tartalmát feltöltheted ftp klienssel az ftp.uw.hu címen vagy webes adminisztrációs felületünkről. A tárterületen bármilyen anyagot elhelyezhetsz, ami nem sérti a jó erkölcsöt, szerzői jogot ill. nem ütközik a hatályos magyar jogszabályokba.
  A már regisztrált oldaladat a felhasználónév.ultraweb.hu illetve a felhasználónév.uw.hu címen érheted el.

 • PHP futtatási lehetőség:

  Szerverünkön lehetőséged van PHP script-ek korlátozott futtatására, az igénybevehető php funkciókról illetve esetleges limitációkról az adminisztrációs felületünkről tájékozódhatsz.

 • Időzített PHP script-ek:

  Az új ultraweben beállíthatsz olyan PHP scripteket, melyek időzítve indulnak el. Az időpontot természetesen te választhatod meg, a futtatás gyakorisága lehet napi, heti, vagy havi.

 • MYSQL adatbázis:

  Minden felhasználónk igénybe vehet egy darab adatbázist mysql szerverünkön. Így üzemeltethetsz a honlapodon, fórumot, vendégkönyvet stb.
  Adatbázisodról könnyedén készíthetsz mentést amit miután szerverünk betömörített letöltheted. A funkciót az ultraweb adminisztrációs felületéről érheted el.

 • Látogatottsági statisztika:

  Nyújtunk honlapodhoz látogatottsági statisztikát, a szolgáltatásunkat nem kötelező igénybevenned, de használata számos előnnyel jár, azon túl, hogy tudni fogod hányan látogatják honlapodat a toplistánkban is előrébb kerül honlapod abban az esetben, ha használod e funkciónkat.

 • POP3,WEBMAIL postafiók:

  Minden regisztrációhoz jár egy 30 MB méretű postafiók.
  Az ide érkező leveleket a felhasználónév@uw.hu címen fogadhatod. A postafiókod tartalmát elérheted intelligens WEBMAIL felületen illetve POP3 protokollon keresztül. Az e-mail postafiókok automatikus spam és vírusszűréssel vannak ellátva!

  Minden domain regisztrációhoz, átregisztrációhoz most 5 darab 100 Megabyte méretű postafiókot adunk!


Tárhely szolgáltatásokok
Tárhely
Domain regiszrtáció
Üzemeltetői információk
Kapcsolat
UltraWeb
© 2007
Minden jog fenntartva