BELÉPÉS | ELFELEJTETT JELSZÓ | ÚJ WEB-MAIL (Externet)
Hírek
Az ultraweb ingyenes tárhely szolgáltatásainak kivezetése
Az ultraweb ingyenes szolgáltatásainak biztosítását 2021. június 30. napjától csak elôfizetéses formában tudjuk biztosítani. Az ingyenesség által szabott kényszerű korlátok miatt és a szolgáltatások folyamatosságának biztosítása érdekében csak és kizárólag díjfizetés ellenében tudjuk biztosítani a jövôben az ultraweb.hu kínált lehetôségeket. A szolgáltatási lehetôségekrôl információt adminisztrációs oldalon belépve az "Elôfizetés" szekcióban találhat.
Köszönjük megértésüket.

Ingyenese email cimek változása
Az ultraweb ingyenes tárhelyeihez biztositott ingyenes emailcimek esetén, amennyiben nem éri el fiókját, irjon levelet az info@ultraweb.hu cimünkre. Az emailcimek modernebb szerverre költöztetése van folyamatban.
Köszönjük türelmüket és kitartásukat.

Üzemeltetô változás
Az Ultraweb üzemeltetését 2020.03.01-tôl a Comnica Kft. veszi át. Sajnálattal értesítjük, a korábbi ôzemeltetô döntése alapján új regisztrációra már nem lesz lehetôség.

Adatvédelmi nyilatkozat változás
Az Ultraweb Adatvédelmi nyilatkozata 2018. május 16-tól megváltozott, melyet az előbbi linken tudsz elolvasni.

Regisztrációs szabályzat változás
Az Ultraweb szabályzata 2018. június 4-től megváltozott, melyet az előbbi linken tudsz elolvasni.
Szabályzat

§ Szabályzat érvényessége

A regisztrált felhasználó automatikusan elfogadja e szabályzatot, illetve regisztrációkor az arra a célra szolgáló checkbox bejelölésével elfogadja az ULTRAWEB adatvédelmi nyilatkozatát is.

Ez a szabályzat az értesítésed nélkül megváltozhat, változását feltüntetjük az ULTRAWEB.hu főoldalon. A szabályzat nem ismerése nem ment fel annak betartása alól.

§ Regisztrációval kapcsolatos kötelezettségek

Amennyiben használod a szolgáltatásunkat, köteles vagy hiteles információkat megadni a regisztrációs űrlapon és ezeket aktualizálni változáskor. Amennyiben úgy ítéljük, hogy hamis vagy hiányos adatokat adtál meg, a regisztrációdat minden értesítés nélkül törölhetjük.

§ Regisztráció felelőssége

Elfogadod, hogy az összes információért (adat, szöveg, szoftver, zene, hang, kép, grafika, videó, stb...) amit az ULTRAWEB szerverén elhelyezel te vagy a felelős, nem helyezhetsz el a hatályos magyar jogszabályokba vagy jó erkölcsbe ütköző tartalmat.

Nem szűrjük a feltöltött tartalmat és semmilyen felelősséget, nem vállalunk érte. Nem garantáljuk a feltöltött tartalom elérhetőségét, minőségét. A szerveren tilos az ftp jellegű felhasználás ami azonnali és értesítés nélküli törlést von maga után!

Az ULTRAWEB hírlevelek, promóciós e-mail-ek a tagság részét képzik. A reklámcsík eltüntetése a regisztráció értesítés nélküli törlését vonhatja maga után.

Az ULTRAWEB szerverén tilos olyan szolgáltatás üzemeltetése (toplista, banner exchange, stb.), melyet a weboldal lehívása nélkül más szerverről vesznek igénybe, illetve olyan alkalmazások futtatása, amik jelentősen megterhelik a szervert.

A szerveren tiltva van minden olyan file elhelyezése, mely a kezdő oldalról indulva nem elérhető, vagy jelszóval védett és regisztrációval a hozzáférés nem lehetséges.

A szerveren elhelyezett állományoknak a honlap szerves részét kell képezniük, a tárhely fájltárolásra, illetve hotlinkelt állományok kiszolgálására nem használható fel, így tehát tiltott a feltöltött elemek direkt linkjének szándékos megadása más -nem Ultraweb- weboldalon, e-mailekben, kliens oldalon futó programokban.

A tárhely nem használható online, streaming jellegű média tárolására, illetve a hozzájuk kapcsolódó lejátszó alkalmazások kiszolgálására, ezen szabály megsértése azonnali és értesítés nélküli törlést von maga után.

A tárhelyen elhelyezett 18 éven felüli tartalom esetén az alábbiaknak kell eleget tenni:
- A forráskódban elhelyezett metatag egyértelműen utaljon a tartalom kiskorúakra káros voltára (<meta name="age" content="18"/>)
- A tartalom elérését megelőzően a tartalomjegyzékben vagy más felületen (pl. a tartalomra mutató url címsorában), jól látható módon, optikai azonosítással utaljon a kiskorúakra káros tartalomra
- A tartalom megjelenítése előtt ellenőrizze a felhasználó életkorát, a tartalom megtekintésére való jogosultságát (pl "Elmúlt-e már 18 éves, igen / nem"). Ha a felhasználó az életkor-ellenőrzés alapján nem jogosult a tartalom megtekintésére,akkor a tartalom letöltésére ne legyen lehetőség.
- A élekor-ellenőrzéssel egyidejûleg, azonos helyen, jól láthatóan hívja fel a felhasználó figyelmét a kiskorúakra vonatkozó veszélyekre: "Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz.
Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon valamilyen szûrőprogramot. Például egy szûrőprogram letöltése és a további információk az alábbi linken találhatók: https://onlinefamily.norton.com/familysafety/loginStart.fs?inid=hu_2010June_NOF&ULang=hun

Az Ultraweb rendszerét a kiskorúak védelme érdekében, kizárólag 18 éven felüliek használhatják.

§ ULTRAWEB aktiválási kötelezettség

Minden ügyfelünk, aki ingyenes tárhely szolgáltatást vesz igénybe, köteles 3 havonta aktiválni saját fiókját. Ehhez a megadott kapcsolattartási e-mail címre aktiváló e-mailt küldünk részedre 3 havonta, melyet 15 napon belül aktiválnod kell. Amennyiben nem aktiválod 3 havonta a fiókod, a regisztrációd 30 napig inaktivált állapotba kerül, ezen türelmi időszak alatt a tárhely és tartalma az adminisztrációs felületen újraaktiválható. Azonban ezen türelmi időszak lejárta után, mely időszak alatt az pedig a teljes fiók -vele a feltöltött tartalmak, postafiókod- azonnal, mentés nélkül törlõdik az Ultraweb szerverérõl. Az adminisztrációs felületről bármikor lehetőséged nyílik az aktiválás meghosszabítására. Amennyiben bármely fizetős szolgáltatást is igénybe veszel, azok érvényességi ideje alatt mentesülsz az aktiválás rendszeres meghosszabítása alól

§ ULTRAWEB felelőssége

Az ULTRAWEB nem felel a más által rendelkezésre bocsátott, az ULTRAWEB által tárolt vagy hozzáférhetővé tett, jogszabályba ütköző tartalmú információval harmadik személynek okozott jogsérelemért, illetve kárért.

Az ULTRAWEB nem köteles ellenőrizni az általa csak tárolt, hozzáférhetővé tett információ tartalmát, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Tekintettel a tárhelyszolgáltatás 2021.06.30 előtti térítésmentességére - az ULTRAWEB a korábbi díjmentes regisztrációt és/vagy az ahhoz kapcsolódó tartalmakat bármikor jogosulti saját hatáskörében hozott döntése alapján részben vagy egészben, értesítési és/vagy indoklási kötelezettség nélkül törölni. Az ULTRAWEB felelőssége teljes mértékben kizárt a díjmentes információ/regisztráció eltávolítása/törlése, vagy hozzáférés nem biztosítása kapcsán támasztott igények és követelések tekintetében.Az előfizetéses jogviszonyban kötött tárhelyekre vonatkozá feltételeket az előfizetőkkel kötött szerződések határozzák meg.

Az esetleges törlési eseményeket követően az ULTRAWEB nem köteles együttműködni a törölt tartalmak mentése/helyreállítása/kiadása kapcsán, ennek kapcsán nem vagy jogosult igényt vagy követelést támasztani az ULTRAWEB-bel szemben.Tárhely szolgáltatásokok
Tárhely
Domain regiszrtáció
Üzemeltetői információk
Kapcsolat
UltraWeb
© 2007
Minden jog fenntartva